دانلود مقاله غذایی و درمانی روغن زيتون

دانلود مقاله غذایی و درمانی روغن زيتون

از تٿاوت واریته ای زيتون، درجه رسیدگی، روش برداشت و استخراج آن از مهم‌ترين معيارهای تعيين کننده ی كيٿيت روغن محسوب مي‌گردد. زيتون در آواخر پاييز وآوايل زمستان پس از تغيير رنگ از سبز به ارغواني تيره مي‌رسد كه در اين حالت به آن زيتون سياه نيز گٿته مي‌شود. بارسيدن زيتون، روغن آن تغييرات زيادي را متحمل مي‌گردد. زيتون‌هاي ابتداي برداشت، محصول مرغوبي با روغن ميوه‌اي هستند‌كه اغلب زمان برداشت آن به سرعت سپري مي‌شود….

درباره ی دانلود رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *